Sanitair Arnhem

Voor een compleet nieuw sanitair moet u in de omgeving van Arnhem, Zevenaar en Duiven bij Wibegro zijn! Wij zijn al vele jaren werkzaam op het gebied van badkamers, tegels en keukens en hebben daardoor een ruime kennis en ervaring opgedaan om ook u aan een nieuw sanitair te kunnen helpen. Van ontwerp tot levering en installatie, alles kan door onze specialisten verzorgd worden zodat u zich nog enkel hoeft te buigen over uw eigen wensen en de stijl. Start vandaag nog met uw droomontwerp!

Sanitair kopen regio Arnhem, Duiven en Zevenaar

Bij Wibegro vindt u altijd de nieuwste trends op het gebied van sanitair en kunt u in de regio Arnhem, Duiven en Zevenaar ook nog eens profiteren van een uitstekende service en een goede garantie. In ons aanbod sanitair vindt u diverse kleuren, stijlen en merken meubelen waardoor er voor iedere ruimte en naar elke smaak bij ons een mooie badkamer samen te stellen is. Onze specialisten informeren en adviseren u daarbij graag over het ontwerp, de verschillende mogelijkheden en de diverse materialen!

Contact opnemen met Wibegro

Wibegro Keukens, Badkamers & Tegels is de sanitair specialist in de omgeving van Duiven, Zevenaar en Arnhem met meer dan 80 jaar ervaring in het vakgebied. Wij delen onze kennis en kunde graag met u en adviseren u graag in een ontspannen en ongedwongen sfeer zodat u verzekerd bent van een ontwerp op maat en een droombadkamer. Benieuwd wat we voor u in huis hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel naar 026-3190350. Bekijk onze eerder gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van al onze mogelijkheden. Wilt u iets speciaals laten doen met uw badkamer of toilet, laat ons dat dan ook weten. Bij Wibegro zijn wij zeer ervaren met het maken van ontwerpen, en daarbij bent u de belangrijkste bron van inspiratie!

N

Uitgebreide keuze

N

Producten op maat

N

Inspirerende showroom

Speciale actie

Wij betalen de BTW bij aankoop van een nieuwe complete badkamer of toiletruimte!

Bij aankoop van een complete keuken met tenminste 5 Pelgrim apparaten, krijgt u daar de Pelgrim koelkast type KK2088K gratis bij!

Onze badkamers

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.