Keukens

Advies op Maat

Ons doel is u te adviseren in een ongedwongen en ontspannen sfeer, om zodoende de perfecte keuken of badkamer te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen! Onze adviseurs gaan met u een gesprek aan, waarin uw wensen en persoonlijke situatie in kaart worden gebracht. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij direct aan de slag! Kom ook eens langs in onze showroom voor impressies van het sanitair dat wij in de regio’s Arnhem en Zevenaar kunnen leveren.

Keukens

De keuze van uw keuken moet niet over een nacht ijs gaan…
U staat op het punt een grote uitgave te gaan doen, waarbij niet alleen de keuze van kleur en ontwerp een rol spelen, maar ook gebruiksgemak en de uitstraling. Belangrijk is dat uw keuken van alle gemakken voorzien is en geheel naar uw wensen wordt ingedeeld, Onze adviseurs nemen de tijd om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Mocht u hierover vrijblijvend van gedachte willen wisselen dan raden wij u aan een afspraak te maken zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor u hebben vrijgemaakt.

Om u een impressie te geven van de mogelijkheden laten we u diverse stijlen zien.

Tijdloos en modern

De moderne keuken wordt gekenmerkt door toepassing van brede laden, strak voorgegeven afzuigkappen, brede kookplaten en vaak ook een minimaal aantal bovenkasten. Uiteraard in veel kleurstellingen en overal makkelijk mee te combineren . Bij ons kiest u uit moderne keukens die naadloos aansluiten op uw wensen, budget en smaak.

Greeploos en design

De greeploze keuken straalt vaak rust uit doordat grepen op deuren en laden ontbreken. De greeploze keuken bestaat dankzij innovatieve technieken om laden en deuren te openen en te sluiten. Een lichte druk, een snelle touch of zachte duw is in deze keuken genoeg. Veel toegepast zijn laden die het lijnenspel accentueren. Maak bij ons kennis met de diverse variaties in greeploze uitvoeringen.

Landelijk

De landelijke keuken heeft de eigenschap sfeervol te zijn en is vaak uitgevoerd in warme kleuren. Vooral hout en natuursteen geven net dat tintje extra en door de apparatuur en de handgreep geef je deze keuken soms een meer klassieke uitstraling of wel een stoere blik door de combinatie van een dikker werkblad. Dit soort keukens doen vaak denken aan een sfeervolle woonboerderij met een ruime keuken met een grote tafel als basis voor een goed gesprek of een lekker etentje met familie en/of vrienden. Kom sfeer proeven in onze showroom en laat u adviseren in een ontspannen sfeer.

Gerealiseerde projecten

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.