Keukens Arnhem

Bij Wibegro bieden wij u de meest unieke collectie aan keukens in Zevenaar, Duiven en Arnhem. Of u nu van landelijk of industrieel houdt, ons assortiment aan keukens heeft het allemaal. Wij houden er een uniek assortiment op na omdat wij keukens op maat ontwerpen voor onze klanten in de regio Zevenaar, Duiven en Arnhem. Wij kunnen u garanderen dat u altijd eindigt met een keuken die precies past bij uw woning en bij uw persoonlijke voorkeuren. Wij zullen u ook nooit een keuze opdringen en denken altijd met u mee. Kijkt u vooral rond op onze website om ideeën op te doen voor uw nieuwe keuken en schroom niet om contact op te nemen met Wibegro wanneer u met vragen zit. Wij helpen u graag verder bij het maken van een goed geïnformeerde keuze!

Keukens in diverse stijlen in de regio Zevenaar, Duiven en Arnhem

Industrieel, modern, landelijk, allemaal stijlen die u terug kunt vinden in de keukens die wij bij Wibegro in onze showroom hebben staan. Bij bijvoorbeeld een industrieel ontwerp van keukens houden wij bovendien niet alleen rekening met de stijl die u wilt, maar ook met praktische overwegingen. Kunnen er apparaten worden ingebouwd die u veel gebruikt, en hoe kunnen we dat ene onhandige hoekje in uw huidige keuken zoveel mogelijk benutten in uw nieuwe keuken? Dit zijn allemaal zaken die aan bod komen bij het maken van uw keukenontwerp. Bij industrieel of landelijk ontworpen keukens heeft u ook nog een ruime keuze uit keukenkastjes. Denk daarbij aan keukenkastjes zonder greep en laden die het lijnenspel van de keuken accentueren. Bij het maken van ontwerpen voor keukens raden wij mensen uit Zevenaar, Duiven en Arnhem altijd aan om even bij ons langs te komen. Uw inbreng is zeer belangrijk aangezien het om uw nieuwe droomkeuken gaat!

Maak een afspraak om vrijblijvend van gedachten te wisselen

Wij heetten u graag welkom bij onze showroom in Westervoort. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment bekijken en de mogelijkheden doorspreken met onze adviseurs. Voor een ontwerp op maat is het echter verstandig om eerst even een afspraak in te plannen bij onze klantenservice voordat u langskomt. Zo kunnen wij u garanderen dat we ruimschoots de tijd voor u nemen. Wij willen u dan ook uitnodigen om hierover contact met ons op te nemen door te bellen met telefoonnummer 026-3190350. Wij hopen snel iets van u te horen of u te mogen verwelkomen bij Wibegro, uw keukenspecialist.

N

Uitgebreide keuze

N

Producten op maat

N

Inspirerende showroom

Speciale actie

Wij betalen de BTW bij aankoop van een nieuwe complete badkamer of toiletruimte!

Bij aankoop van een complete keuken met tenminste 5 Pelgrim apparaten, krijgt u daar de Pelgrim koelkast type KK2088K gratis bij!

Onze badkamers

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.