Badkamertegels Arnhem

Voor een uitgebreid aanbod badkamertegels van toonaangevende merken moet u in Arnhem bij Wibegro zijn! Wij hebben tegels in diverse kleuren, grootte, stijlen en prijsklassen waardoor er altijd een tegel naar uw wens in ons assortiment te vinden is voor uw nieuwe vloer en wandbekleding. Twijfelt u nog tussen verschillende materialen of soorten tegels? Vraag onze medewerkers dan gerust om een deskundig advies!

Badkamertegels kopen regio Arnhem

Wibegro is dé speciaalzaak om badkamertegels te kopen in Arnhem en omstreken. In ons ruime aanbod vindt u tegels van diverse merken voor de vloer en wanden van uw badkamer. De unieke combinaties, bijzonder kleuren en nieuwste trends zijn altijd te bewonderen in onze showroom, dus kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en laat u verrassen door ons unieke aanbod! Als badkamerspecialist kunnen we u uiteraard ook adviseren bij de aankoop van uw nieuwe tegels en verzorgen we graag de levering en het monteren van uw nieuwe badkamertegels!

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze badkamertegels verkrijgbaar in Arnhem en omgeving? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Westervoort voor meer informatie of neem even contact met ons op via e-mail of telefoon: 026-3190350. Wij helpen u graag verder!

N

Uitgebreide keuze

N

Producten op maat

N

Inspirerende showroom

Speciale actie

Wij betalen de BTW bij aankoop van een nieuwe complete badkamer of toiletruimte!

Bij aankoop van een complete keuken met tenminste 5 Pelgrim apparaten, krijgt u daar de Pelgrim koelkast type KK2088K gratis bij!

Onze badkamers

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.