Badkamerspecialist

Wibegro is dé badkamerspecialist in de regio Arnhem, Duiven en Nijmegen waar u altijd de laatste trends vindt op het gebied van sanitair! Al vele jaren zijn wij de specialist in en om Duiven als het gaat om badkamers, keukens en tegels. In ons assortiment vindt u diverse stijlen, kleuren, indelingen en sanitair merken waardoor er voor elke ruimte en naar ieders wens bij ons een ideale badkamer te vinden is. Naast de verschillende badkamerartikelen hebben we bij Wibegro ook een ruim aanbod wand- en vloertegels in huis om uw badkamer af te werken! Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten ontwerpen, uw huidige badkamer wilt laten renoveren of enkel op zoek bent naar nieuw sanitair, bij badkamerspecialis Wibegro helpen we u graag in de regio Arnhem, Duiven en Nijmegen! Kijkt u vooral rond op onze website en schroom vooral niet om contact op te nemen bij onduidelijkheden of indien u meer informatie wenst.

Badkamerspecialist in de regio Arnhem

Als badkamerspecialist in de regio Arnhem, Duiven en Nijmegen helpen we u bij Wibegro graag om uw persoonlijke wensen waar te maken en een badkamer op maat te realiseren. Wij staan dagelijks klaar om u te informeren, adviseren en begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer en zijn pas tevreden als u dat ook bent.  We gaan daarbij graag met u in gesprek over de mogelijkheden, materialen, stijl en uw ideeën waarna we een ontwerp op maat kunnen maken. Met ons geavanceerde 3D ontwerpprogramma krijgt u goed beeld van de inrichting van uw droombadkamer en kunnen we eenvoudig aanpassingen doorvoeren om de verschillende opties te bekijken. Wij nemen graag de tijd voor u!

Deskundig advies bij een bezoek aan onze showroom

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten maar zou u graag het advies van een badkamerspecialist bekijken in de regio Arnhem? Maak dan even een afspraak met één van onze deskundige medewerkers! Breng eens een bezoek aan de showroom van badkamerspecialist Wibegro en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden, nieuwste trends en persoonlijke service van onze medewerkers! De showroom van badkamerspecialist Wibrego is vanuit Nijmegen, Arnhem en Duiven makkelijk te bereiken. Voor offertes en vragen kunt u tevens contact met ons opnemen via onze behulpzame klantenservice. Deze kunt u bereiken door te bellen naar 026-3190350. Onze medewerkers staan u graag te woord en zijn tevens goed op de hoogte van het assortiment van Wibegro. Zij kunnen u van advies voorzien en al uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. Wij horen graag van u!

N

Uitgebreide keuze

N

Producten op maat

N

Inspirerende showroom

Speciale actie

Wij betalen de BTW bij aankoop van een nieuwe complete badkamer of toiletruimte!

Bij aankoop van een complete keuken met tenminste 5 Pelgrim apparaten, krijgt u daar de Pelgrim koelkast type KK2088K gratis bij!

Onze badkamers

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.