Badkamers

Advies op Maat

Ons doel is u te adviseren in een ongedwongen en ontspannen sfeer, om zodoende de perfecte keuken of badkamer te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen! Onze adviseurs gaan met u een gesprek aan, waarin uw wensen en persoonlijke situatie in kaart worden gebracht. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij direct aan de slag! Kom ook eens langs in onze showroom voor impressies van het sanitair dat wij in de regio’s Arnhem en Zevenaar kunnen leveren.

Uw persoonlijke wens vertalen naar de ideale relaxruimte

We besteden steeds meer tijd in de badkamer. Het is nu, naast dagelijks gebruik ook vaak een ruimte om te relaxen. Daarom wordt het ook belangrijker dat deze aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Wij nemen graag de tijd om in een persoonlijk gesprek met u, een badkamer te ontwerpen. En  helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes in materialen. Met ons geavanceerde 3D ontwerpprogramma krijgt u een heldere visualisatie van uw droom badkamer.

Onze adviseurs hebben geen haast u een badkamer te verkopen. Zij zijn pas tevreden als u een weloverwogen beslissing heeft gemaakt! Wilt u (geheel vrijblijvend) een advies voor uw badkamer? Dat kan!  Maak voor de zekerheid hiervoor een afspraak, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben. Maar als u de tijd heeft, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.

Installatie zelf doen of laten doen?

U kunt ervoor kiezen de installatie zelf uit te voeren, maar u kunt ook de complete installatie overlaten aan onze vakmensen. Wij werken met een team erkende installateurs die een volledig verzorgde installatie van uw droombadkamer  kunnen verzorgen.

Onze adviseurs kunnen u direct voorzien van een installatieprijs, waarna na persoonlijk bezoek van de installateur een definitieve aannamesom ervoor zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een greep uit onze badkamer installateurs:

image017  image015

Gerealiseerde projecten

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.