Badkamer showroom Arnhem

In de badkamer showroom van Wibegro, vlakbij Arnhem, Duiven en Nijmegen kunt u zien hoe ver badkamers inmiddels zijn ontwikkeld. Bent u weleens in hele oude huizen geweest? Veel van deze huizen hadden vroeger niet eens een badkamer. En de badkamers die er later in zijn gezet zijn vaak zo klein dat u er nauwelijks in past. Wat een verschil met tegenwoordig! In onze badkamer showroom vindt u de mooiste, meest innovatieve en unieke badkamers in de hele regio Arnhem, Duiven en Nijmegen. Kom langs in onze showroom om onze badkamers met eigen ogen te bekijken. En heeft u nog specifieke vragen over een badkamer die u wilt laten ontwerpen? Neem dan contact op met Wibegro, we helpen u graag!

Persoonlijke afspraak bij badkamer showroom omgeving Arnhem, Nijmegen en Duiven

Bij Wibegro ontwerpen wij uw badkamer aan de hand van een 3D model. Omdat wij hiervoor maatwerk leveren is het van belang dat wij eerst met u in gesprek gaan om helder te krijgen wat u zelf voor ogen heeft. Wat vindt u belangrijk aan een badkamer? Welke stijl houdt u van? En welke applicaties wilt u eventueel in uw nieuwe badkamer laten inbouwen? Dit zijn allemaal zaken die wij meenemen in het ontwerp. Door naar onze badkamer showroom in de regio Duiven, Nijmegen en Arnhem te komen, kunt u bovendien een goede indruk opdoen van hoe uw badkamer eruit komt te zien. Voor een ontwerp, gemaakt door een van onze adviseurs, is het wel verstandig om van tevoren even een afspraak in te plannen zodat we tijd voor u vrij kunnen maken.

Kom snel langs of neem telefonisch contact op

U bent natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom in onze showroom Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met onze specialisten. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 026-3190350.

N

Uitgebreide keuze

N

Producten op maat

N

Inspirerende showroom

Speciale actie

Wij betalen de BTW bij aankoop van een nieuwe complete badkamer of toiletruimte!

Bij aankoop van een complete keuken met tenminste 5 Pelgrim apparaten, krijgt u daar de Pelgrim koelkast type KK2088K gratis bij!

Onze badkamers

Onze medewerkers kunnen u deskundig en persoonlijk advies geven.

Share This

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.

Vul hieronder je gegevens in en maak een vrijblijvende afspraak met een expert van Wibegro.

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.